Pregnant supplement time puasa

Nk tanye uoll mkn supplement pregnant waktu mane time puasa?

5 Các câu trả lời

saya makan softgel kelapa dara lepas berbuka puasa. minum air masak lebih. pukul 1pagi makan iron tablet + vit c utk penyerapan cepat. 5 pagi sahur macam biasa, ada ambil segelas susu juga.

saya makan obimin 2jam sebelum sahur. huhu set alarm utk mkn ubat. sbb selalu makan lepas subuh 2 jam lepastu baru breakfast. bulan puasa kita try makan awal lg. tp rasanya malam pun boleh je

1y trước

sy mkn obimin pluz sblm tdo

Saya ikut buku, suruh makan waktu berbuka. not sure why buku kata mcm tu. Kena tanya Dr.

Yaa saya makan lepas berbuka. So boleh minum air dngn bnyk.

1y trước

2 jam lepas bbuke kan

selalu makan zincofer malam sebelum tidur