nk tanye

nk tanye klau prgent blh x mkn ubt batok...batok dh lebih seminggu sakit sangat bila batok bby dlm terasa mengeras....blh x mummy2x share sikit...

21 Các câu trả lời

Sy doc bg ubat yg kaler oren tu..ubt antibiotik,tp ubt tu mbuatkn sy slalu je nk tido😴😴😴

Kena jumpa doktor dulu, nanti dia advise ubat batuk yang sesuai. Tak semua ubat batuk boleh ambil

Mkn ubat batuk xsure la sis.. Kena refer nurse or doc.. Tkut kandungan dia tinggi

Sy bln lps kk sruh beli sendiri ubat batuk jenama prospan gambar daun hijau.

Jumpa doc bgtw psl batuk tuu , msti d bg ubat khas punye sis 😎

consult doc dulu sis..nt doc bg ubat yg sesuai utk ibu prgnant..

Boleh. Makan prospan 10ml 3 kali sehari itupun bila perlu je

Sy aritu batuk.. Tros g klinik.. Risau beli kat luar ni

Sblm ambil apa ubat,refer doc dulu sis..

Beli difarmasi. Bagitau kata mengandung