Pregnant ke?

Hi nk tanye... Klau mcm ni pregnant kan? Lps tu buat pe? G klinik kesihatan terus untuk buat buku pink? Sorry #ingintahu #firstbaby #seriusnanya

Pregnant ke?
21 Các câu trả lời

tahniahh sis. pergi klinik swasta utk confirmation. da confirm, baru g kk buat appointment untuk buka buku pink. nnti nurse akan minta gamba scan.

Tahniah awak. Ada tuh rezeki. Boleh pergi klinik swasta dlu utk confirmkan. Lpstuh boleh call kk berdekatan utk set appointment buka buku pink. 😊

Pergi klinik swasta dulu utk scan. Nk tau berapa week. Buat buku pink biasanya dh 10 minggu. Ikut KK tempat sis😊tahniah!

3y trước

xperlu scan swasta pun xpe, xwajib pun

tahniah.. confirm da tu cuma dia masi awal tu yg samar2 tu.. jgn lasak2 je la waktu ni..

g klinik swasta tuk confirmkan,buku pink 7 weeks hingga 12 weeks br blh buka di kk

alhamdulillah.. tahniah puan. doakan sy berjangkit jgk.. take care

Alhamdulillah.. tahniah puan. jaga diri baik baik ya 🥰🌹

call klinik terdekat, buat appointment buku merah

taniah sis..2 bulan bru buka buku bgntg pd kk

tahniah sis..jga ksihatan..jgn agkt brt2😉