uphamol 500

Nk tanya..xpe kan klau kita mkn ubt ni masa trimester prtama..sbb sllu skit bdan..breast trutama nya..x than klau x mkn ubt..rsa mcm nk dmam trus..

uphamol 500
2 Các câu trả lời

Breast mmg akan sakit sebab nak kembang.. hormon.. semua pun akan kena lalui.. klu boleh try elakkan ambil ubat..first trimester sj teruk.. nnt second trimester x sdh tu..

sy pn doc bg uphamol 500...blh sis

5y trước

Gud to here sis..sbb kn x bleh nk ambik ubt smbrangn..tu yg rsau..sya plak sllu skit3 bdan..especially breast..😣