Vitamin mengandung selain kk

Hi nk tanya , vitamin apa ya yang korang telan yang ok sbb saya xboleh telan obimin dgn Ferrous fumarate . KKIA bgi dua ni . Dh cuba ambik mlm pagi msti muntah . Dh buat tips telan dgn sunquick tp xjalan juga . Kalau x ambik vitamin ni ok pula sbb alahan saya dh xde . 15 week . Tp bila ambik mcm rasa xde tenaga balik .. Ganilia tu ok ke ?

6 Các câu trả lời

Aritu sy mkn ferrous pastue xboleh mmg pening teruk xlew bgn langsung.. pastue 14 weeks doc tuka ke zincofer, ramai ckp xboleh nk telan zincofer tp alhamdulilah sy ok .. sis cuba jumpe doc minta tukar.. boleh tukar tue sis

Awak dah bagi tahu doktor? Selalunya doktor akan tukar atau suggest beli ubat lain kat farmasi.

boleh cuba maltofer. sbb nurse sya suggest maltofer sbb dia perisa coklat

Ganilia ok reduce morning sickness

Sangobion complete

ok tapi takcukup