Sy fes time mom.. help please

Nk tanya sy bru tau sy pregy and nk tnya sbnrnya air kelapa, syur mentah mcm ulam tu boleh ke mkn pd awl kehamilan ni?

4 Các câu trả lời

Ikut sensitif masing2 lah puan.. Ada orang alahan dgn air kelapa, ada yg tak. Ada OK dgn ulam.. Ada yg tak. Kalo saya di tempat puan, saya OK je makan ulam sbb saya biasa makan ulam. Air kelapa jarang ambil. Jadi minum sikit je.

2mo trước

Sama2.

kalau saya..air kelapa ok..tapi kalau sayur ulam tu kalau boleh rebus dulu..

2mo trước

sama²..

mcm sy ok je mnum air kelapa. ulam sy xpsti sbb sy xmkn ulam hehe

2mo trước

Makasih awkkk 🤗 moga kita n baby sntiasa sihat hendaknya aminnn