Mengundi 19

Hi nk tanya sapa yg dh sarat 36w tapi pergi mengundi sabtu ni? Ikutkan malas nk pegi sbb takut sesak pastu dpt tingkat 3 🤣🤣..Jenuh nk naik tangga.

15 Các câu trả lời

sy 37week...klu larat pegi lah. sbb dah ngilu berat sakit nk jalan dah 🤭

33w4D syukur sudah menjalankan kewajipan sbg pengundi..

sy 37minggu..nasib tempat mgundi 2 minit ja dr rumah🤭

2y trước

saya pun boleh dikatakan dekat jugak tapi nak naik ke tingkat 3 tu aduhai mcm jenuh je

samalah 36week. tingkat 2. confirm parking jao

2y trước

saya pun tgh berfikir lgi nk pi ke x..kalau pi naik grab ja senang dia drop je tak yah parking kenderaan jauh2 mcm undi dulu😌😌

jom la berundi bersama-sama!