Jantina anak

Hi mommys. Nk tanya, ada tak yg mcm sy yg ragu2 dgn jantina anak 🤣 sy dh masuk 28w, setakat ni 3kali dgn lain2 doctor pun ckp nmpk girl. Sy pun dh beli pink2 sbb excited. Sy takut jugak kalau2 tiba2 keluar nye boy 🤣🤣🤣 alaaa sian anak ibu nanti

2 Các câu trả lời

Hehe sama la dengan saya , org lama berpengalaman tengok perut saya pun kata jantina sama mcm doktor cakap . Tapi saya more beli unisex color tu pun saya pilih merah dgn putih as tema . Boleh guna jugak untuk baby seterusnya . Light blue dgn pink selalu sgt . Sis boleh pilih sendiri tema sis nak untuk tunjuk jantina sis . Satu lagi jangan ragu ya dengan jantina baby , yakin dengan pemberian Allah .

2y trước

Sama laa kita , first mom jugak . Takpaa beli ikut keperluan dulu . Jangan terlalu banyak , baby cepat membesar . Saya pun beli baju 10 pasang jaa . Full cotton 0-3M , eyelet 0-6M ( Long, Short, Singlet & Rompers ) , 2 Jumpsuit 0-6M . Tak campur lagi family akan bagi lepas bersalin 😅 . Apapun semoga dipermudahkan urusan kita .

sy dulu scan mmang nmpak girl.. tp sy x beli brg² bby warna pink sy pilih yg unisex yg semua blh pakai..