hi

nk tanya org pregnant blh mkn buah naga x

22 Các câu trả lời

Buah naga ke buah apa ke jgn limitkan diri makan buah dan sayuran. Banyak khasiat setiap ciptaa Allah Swt tu. Makan dalam keadaan yg bersederhana jgn berlebihan. Jgn jadikan alasan anak first then u tnya soalan begini. Rajinkan diri baca artikel kajian org2 medic, dan banyakkan membaca ya.

Bg reason sis kenapa sis rasa buah naga tak boleh mkn time preggy? Sifat dia mcm nenas ke? Dia berangin mcm buah cempedak ke? Tak kan... Dia buah yg penuh dengan vitamin C so go on je la.. Tak faham apa reason buah tu tak boleh mkn

Blh je sis...mkn buah buahan dan sayuran ketika mgandung amat la di galakkan.. jom join group,blh tnye dan share ape saja.. https://chat.whatsapp.com/FerWesZrVDt02UWLSbAkdk

Boleh sis. Dalam app theAsianparent ada fungsi "makanan". Boleh semak makanan apa boleh dimakan ketika hamil di situ 😬

Boleh je xslh. Kalau u risau blh check tp so far xder dgr mslh lg hehe

mmg rutin sy makan buah naga n limau madu.. hb naik sis

Boleh..dulu sy pregnant suka sgt mkn buah nagaa.. favourite

bagus utk kandungan. Sy bru lepas mkn buah naga😋🤗

Sy br lepas mkn buah naga 3biji sedap manis😄

Bolyh, tpi sya xlalu nk mkn hihi