nak tanya

Hi all.. nk tanya ni..knpe ea biasa nya klu tahan kencing,lps tu perut akn rasa mcm bengkak je..ibaratnya,klu thentak ke,kasar2 ke mmg jd ngilu ya amat..lps tu trus demam pns..?

1 Trả lời

Pundi kencing pnoh..sbb tu perot bengkak @ besar... Dn ble perut yg senak dgn pundi kncing pnoh..mmg sakit klaw tersandung...

5y trước

Kencing ar sis...😅 jgn tahan pai pundi kencing pnoh... Mmg nyilu... Silp2 rse cm kna ccuk jaruh jer nyer...😂 lg2 time prgnt nie... Kerap rse nk kencing..kna rajin buang taw..🤗