10w tapi selalu sakit bawah perut

Hai. Sy Bru 10w. Kenapa ye pregnant kali ni mudah sakit bwh perut. Semalam Sy berjalan dalam mall. Tapi LPs tu jd cepat ltih Dan rasa lembek je mcm xmkn pdhl Bru LPs mkn. LPs tu jd sakit bwh perut. LPs tu lg..mlm tu Sy jd demam urat . Nasib ada Panadol . Biasa ke mcm ni? Ni org panggil alahan jugak ke

1 Trả lời

hb okay x..mungkin hb low...sama sy jln sikit cepat rasa penat juga.

4mo trước

tkt jgk CPT pnt. tkt org kata mengada sbb bump xnmpk lg tp penat mengalahkan org nk branak. hanya suami je thu mcm mna Sy rasa.. CPT ltih Dan sakit urat sgt2