Anak Sulong

Nk tanya mummy2 smua... Saya mngndung anak sulong.... Jd saya punya alahan ni... Tahap dia xlalu masakan sndiri... Asyik nk muntah2... Ad k supplement yg mummy2 bole suggest kt saya atau bole beli ubat tahan muntah kat farmasi jer... Xtahan dok muntah pening... Huhhhuh

2 Các câu trả lời

tak psti suplement lain.. sy pun sma mual teruk masa awal prggy, sy tukar obimin je.. lma2 hilang lah mual tu.. tp mual mang prkra normal utk ibu mngndung.

5y trước

sama2 sis. semoga dpermudahkan ye.

normal tu..Alahan yg truk sye mcm tu jGa..lpas msuk fasa kdua bru ok