susu botol

nk tanya.. kalau kita bancuh susu formula, berapa jam boleh tahan ye?

12 Các câu trả lời

susu tu sejok jer terus buang .. x blh mnum lagi dah .. x blh letak dlm fridge jugak melainkan susu pam .. susu pam blh dipanaskan skali jer .. lpastu kena buang kalau baby x habis mnum ..

Depends on jenama susu kot.mcm sy guna frisolac.kat situ mmg dia ada describe mst minum dlm ms 1 jam.x abis kena buang.

5y trước

Ikotkn..da 4 scop air 120ml...tp sy ut cm awk la..2 scop 60ml..buat byk kli..cpe..jnji habis

dekat tin susu ade tulis..susu lactogrow bole thn 2jam je..pastu kne buang...stiap susu lain2 ketahann nye..

Xsilap ade tulis kat tin/kotak susu tu. Pastu kalau anak minum xabes, kena terus buang ye. Xboleh simpan

Biasanya dalam 1jam je. Lepas 1jam kalau tak habis atau tak minum buang je buat y baru

Ade mention dkat tin susu tu kalo x silap..ank sye mnum susu friso..than 1 jam je..

susu yg dah diminum tahan 2 jam. yg belum diminum sehingga 3 jam

Belum diminum 4 jam. Selepas diminum kalau ada baki kena buang.

Sejam lebih cmtu je.. pstu xhbis terus buang. Bncuh sikit2 je

Within 2 hours kena consume