Air ketuban

Hi, nk tanya. Kalau air ketuban keluar tu macam mana? Sekali banyak atau mcm terkencing je. Saya 37week 6day harini. Sekali tadi ada mcm keputihan tp cecair. Baru tadi pula rasa mcm terkucil tp cecair yg keluar tu jernih. Adakah dah turun tanda? #firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing

4 Các câu trả lời

ai ketuban ada skli keluar trus byk.. ada yg jnis leaking sikit2, ada tu mcm kita kuar darah period skli trun basah.. ai ketuaban klu keluar di mcm kencing yg kita xboleh stop.. kuar sdri..

boleh jd banyak, boleh jugak dia keluar sikit2. tp kalau mcm ada lendir2 tu better sis refer hosp sbb boleh jd tanda jugak tu

12mo trước

Dah pergi hospital pagi tadi. Bukaan baru 1cm, doktor bg balik rumah dulu

Mula2 sikit..lepastu bnyk..& kita xblh tahan..dia sentiasa je keluar..

12mo trước

Oh mcmtu eh? Terimakasih wak

Ketuban pecah tu byk mcm air empangan pecah 😜