Bintik putih di gusi

Hi nk tanya anak saya 5 bulan ada bintik putih mcm ni kt gusi kenapa ye ada yg pernah mengalami ke#firstmom

Bintik putih di gusi
11 Các câu trả lời

anak sayaa haritu pun ada, igtkn nak tumbuh gigi. lps tu eh hilang 😂sebulan lps tuu baru betul tumbuh gg 🤣

eh anak sy baru sebulan dah ada..xkan nak tumbuh gigi dah kot.. sy dok igt mcm ulser utk baby..

sama la bby sy pun ada 7month tp kjp ada kjp hilang..tak nmpak bayang gigi lg😂

rasa tu gigi bru nak tumbuh. bestnya. anak sy dah 8 bln xtumbuh lagi 😂

1y trước

sama lah anak saya 7bulan pon blom tumbuh lagi

try google Epstein pearl. jgn risau dia akan hilang sendiri nanti

Pearl kta dktor. Normal ja sis. Ank sy pun ada. Dh hilang sndiri

anak sy dua bulan pon ada mcmni 😅

Kalau keras mungkin nak tumbuh gigi.

Keras tak? Mungkin nak tumbuh gigi

nak tumbuh gigi kot ...