sensitif bau

hi nk tanya ada tk dekat sini yg masuk trim2 sensitif sgt dengan bau bau yg tk menyenangkan and boleh terus muntah? saya risau sebab masa trim1 ada alahan , tapi still tak reda alahan ni sampai masuk trim2, normal ke ye? saya first mom #firstmom

5 Các câu trả lời

saya lah tu .. bau tumis2 pun buat saya mual .. 1st trim takde pulak macam ni .. masuk trim 2 baru nak ada alahan

Normal sis. Sy pun dah masuk trim2 pun still sensitive lagi dengan bau2 kuat ni.

normal sis. ada juga yg alahan sampai bersalin

normal. bdn masing2 xsama