confuse, mengandung ataupun tidak

nk tanya 🙋🏻 3hari lepas sy pergi klinik untuk cek tekanan darah sbb asik sakit kepala je dh berapa hari, pastu doc minta test air kencing sbb takut sy ngandung. doc tunjuk upt yg celup tu terus naik 2line tp agak smaar skit, besok nya test sendiri guna upt yg titis warna pink tu awal2 pgi bangun tido sy test, tp naik 1 line je. pagi ni sy cek lagi guna jenama lain tp beli kt pharmacy jugak yg jenis titis kan air tu pun naik 1line je. yg jadi persoalan skrng ni betul ke sy ngandung ??? sbb doc cek mase tu pkul 9mlm. sy cek awal pg air kencing pertama sepatut nya lagi tepat. skrng ni nak tunggu lg 2minggu untuk scan rasa mcm lama sngt hati ni jadi tertanya2. ada tak yg pernah jadi mcm sy ??? mungkin upt yg doc guna rosak ataupun bekas yg doc bagi sy untuk kencing tu dh bekas orang lain 😅 dh mcm2 sy fikir skrng ni.

confuse, mengandung ataupun tidak
1 Trả lời

HCG lg pekat waktu awal pagi. Takut hormon je. Xpe sis nti cuba check 2 minggu lg ye.