Cara hilangkan loya?

nk mintak tips atau cara boleh hilangkan rasa loya selain drp makan asam.. anyone?

2 Các câu trả lời

Saya makan buah epal merah kecik yg manis tu, minum jus epal, buah avocado, minum air kosong bnyk. Kdg2 sy amik yogurt asli tanpa gula.

5y trước

Yg penting kerap makan tp kuantiti kecil, puan. Klo dpt kurangkan benda goreng dan berminyak pun bagus. Klo mkn benda bercili buat pn pedih dada, stop mkn berlada. Yg penting mknn seharian seimbang.

Ade mommies ajar saya makan jacob . Sebab saya x boleh telan asam sangat .insya Allah kurang loya.

5y trước

Hihi seeloknye elakkan benda yg berminyak.. Sup ayam okay.. kalau sis jenis yg makan petai , makan dgn nasi, insya Allah okay.. 🙂🙂