Hilangkan rasa loya

ada yang boleh share tak cara hilangkan loya/muntah.. penat lah asyik muntah tiap kali lepas makan 🥲 smpai rasa mcm mlas lk nak mkn huhu

5 Các câu trả lời

mampu jwb enjoy the journey je..sy ank 1st mmg makan muntah makan muntah..prggy ke 2 rezeki takde alahan.tp takde rezeki baby..gugur..skrg tgh prggy..kalini alahan juga.boleh makan apa²..tp mcm xfunction..sbb 24h lapar..terlebih makan xboleh,tak makan lgsg pn xboleh..sabar k..jgn xmakan lgsg.. InshaAllah 20w ke atas dah ok😍kalau xboleh makan lauk² try la makan buah²..mana tahu ok.

saya makan sikit2.. nasi sy akn mkn mkn xlebih satu senduk.. sy amalkan mnum pati delima gulsan. sy jd kurang loya

Makan ubat tahan muntah, minta dekat doctor

makan kekacang. makan sikit tapi kerap

makan atau minum asam2

2y trước

selain itu ? sebab makan asam2 pun still loya🫠