Positif kan?

Nite semua momy.. Petang tadi saya try tester ni, cepat betul line naik saya positif ni kan? Sebab saya last period 13/11. Komen yang membina sahaja ya momy. Terima kasih semua..?

Positif kan?
63 Các câu trả lời

Mesti mcm x percaya kan bila tgo Line tu naik 2...sy duk fkir upt tu rosak🤣🤣...beli kat farmasi berlainan test lg..alhamdulillah positif..tahniah..mom to be.

Tahniah sis, kalau naik double line mcm ni mmg positif dah. Nak confirm lagi pergi kk check up. ☺ Jaga diri baik2.

Tahniah mami. Jaga diri baik2 dan kandungan. Start mkn vitamin ok. Semoga dipermudahkan 😊

Congrats sis....jaga bebaik kandungan tu...nmpk comel jerrr siap masuk rapi dlm box kecil..😍😍

5y trước

😆aaaah nak beri pd asben, letak dlm tu saja..tq

Positif! Congratulations mummy to be! Sila pergi doktor supaya diberi supplement folic acid yer.

5y trước

Alhamdllh.. Tq 😍

13/11 ? sama dgn adik sy , dah 3 bulan dah pun 😅 , buat buku pink cepat sis 😁

Sama dengan sy..hahahah..try tester ni kat tpt keja hihi..tgk2 da terang macm tu..

Tahniah.. Saya last period 12.11.2019.. Nak tgu 1 mgu lg bru test upt

5y trước

Gd luck sis. Inshallah ada rezeki sis 😘

Wah...tahniah sis,jaga baik²..doakan sy jugak

thniah mma , trikh lst priod kta sama la 😁