Nipple Pedih

Nipple sentiasa pedih on off. Dah bubuh cream, dah sapu dgn susu bdn juge. Still on off. Boleh share tips x?

2 Các câu trả lời

Kena pump atau keluarkan susu... tuan guna tuala panas... aku pernah kena sekali..menangis aku wei.. trauma nak kena..aku takut nak pump so aku squeeze out buang kat tuala... pastu jumpa dr time check up anak saya then i bagitau dia.. terus dia suruh i breastfeed depan dia..takut juga sebab sakit..tapi cara dia ajar saya tak sakit bila baby breastfeed...😅😅

Ada susu tersumbat kot