Boleh suggest nipple cream yg okay ibu2? Saya first mom

Nipple cream

6 Các câu trả lời

Hai. Yang pernah saya cuba Palmer’s Cocoa Butter. Bagus juga. Nipple cream Mama’s Choice pun bagus. Tapi kalau kena nipple crack yang menyakitkan sangat boleh guna susu badan sapu pada nipple

2y trước

Sama²

saya guna minyak gamat... Itu pon mak sy yg bgtw ... tp lps bubuh jgn lupa basuh kalau menyusu. guna 2x Jew dh lega

Medela Purelan Lanolin cream..100% natural & safe for baby..pki sikit pun sgt berkesan even a bit pricy😊

Guna air susu sendiri jaa sapu dekat keliling puting tuh ☺️ memang berkesan

Palmer cocoa butter. Boleh terus direct feeding after apply

Saya guna Mama’s Choice. Kurang lah rasa sakit tu