Nipple cream

Hai untuk nipple cream untuk first mom ni perlu ke ? Brand apa yg tak melekit yee sebab sejenis badan kuat peluh ni selalu nya tak selesa kalau buh cream ii jenis oily tu #firstmom

3 Các câu trả lời

saya dulu beli jenama nursing butter. tapi saya pakai kejap je, lepas dpt tips dari misi ckp kalau melecet letak susu kita, terus tak pakai tuh da. so ikut awak, nak beli bole.

Saya pakai Happy cream brand PinkLady - Sy Dropship PinkLady klu nk sy ble tolong order rm180

sy pakai jenama madela yg kuning tu. ok so far