Diet turun 7kg TUP TUP lekat!

Niat asal nak kurus,tiba² lepas 5 bulan diet tanpa sedar sy pregnant...ada tak dekat sini sama macam saya? #preganancyjourney #pregnant #ingin#ingintahu

Diet turun 7kg TUP TUP lekat!
50 Các câu trả lời

kes mcm sy..ttc 8tahun..berat 85kg bln 9/22 diet berat bdn turun 68kg bln 1/23..pastu taw pregnant 2/23 Alhamdulillah anak da masuk 4bln skani..ms ttc tu mmg da giv up just fokus koje n suami rezeki allah nk bg kn Alhamdulillah anak bsalin sm tarikh perkahwinan yg ke8 sy dgn suami..

8mo trước

Alhamdulillah, Allah bg rezeki bila tepat waktunya ☺️