Diet turun 7kg TUP TUP lekat!

Niat asal nak kurus,tiba² lepas 5 bulan diet tanpa sedar sy pregnant...ada tak dekat sini sama macam saya? #preganancyjourney #pregnant #ingin#ingintahu

Diet turun 7kg TUP TUP lekat!
50 Các câu trả lời

sy ms anak no 2, 2015, join geng opis zumba utk cargas, berat turun trus lekat. yg skrg ni pulak xde niat nak diet.. sy mmg ada diabetes n darah tinggi skrg sejak 2018..makan ubat utk kawal penyakit.. berat makin turun..tup2 lekat. now dah 22w and counting alhamdulillah

9mo trước

semoga dipermudahkan segala urusan awak, Aamiin

haha..sama sis,, saya dgn kak ipar niat nk g berlawan kempiskn prut buncit yg berlemak ni ,, last² eh pregnant lak .. Tak jadi la jwbnya .. Alhamdulillah skrg dh 6week 3 hari baby pertama yg ketiga ,, doakan sya d prmudhkn itu ini ..

8mo trước

tak pe. .. bnda lepas ,, baby saya dh d tempat yg tenang dh skrg

sy la tu😁niat nye nk kurus sbb ade cyst doc suruh kawal berat...sy pun syok duk jog la sauna la diet kemain lagi tup2 baby 2 bulan dh dlm perut mujur Allah jaga...takot jugak duk sauna selalu...lps pada tu makan laa selalu tiada diet2🤣

9mo trước

terus tak jadi diet 😁

saya la tuuu🫡 igt nak kurus time raya😆 rupanya jd lain. hahahha walau pun diet saya bru sebulan. n turun 3kg cam tu.. masih obese lg.. tp tu la sbb kita jaga mkn n exercise hormon subur jd meningkat. now tgh tunggu hari je🤣

8mo trước

ye betul sis,auto subur

saya awak.. diet sbb nk kecut kn fibroid n trunkn berat bdn 6bulan buat. bru berjaya trun 106kg.. dari 119kg.. tup2 lekat skrg alhamdulillah.. skrg berat naik balik sbb kuat makan 😂110kg skrg hahaha

9mo trước

xpe,nanti sambung balik diet

sama mcm sy sis..mse 2014..mse tu berat dh 70kg dh..sy buat atkin..dlm mse 2mggu berat turin 8kg..skali period lmbt..ingt kn efek atkin..skali cek2..preggy rupanya..dh nk msuk 9thn dh bby sy skng

sy xturun banyak pn 3kg tuptup pregnant ank ke3 setelah 6tahun berehat. sebelum pregnant sy puasa & hari2 naik turun tangga dr tingkat 6. ingtkan nak kurus sblm raya. rupanya nanti raya kembang lah 🤣

9mo trước

🤣 haha,sy pun kemain plan dah raya nak pakai kebaya

sama kita,niat nk trunkan berat bdan je,period lewat 3 hari terus check..alhadulillah dpt hadiah penutup tahun 2023🥲nk tya bhaya tak usia kandungan 6w naik flight,mggu dpan nk pegi umrah..

8mo trước

Insyaallah xdak apa sis,boleh je naik

sy plak diet SBB perut smakin buncit igt gemuk.. pstu tkt Ada fibroid g scan upe2 nye Ada malaikat Kecil comel dlm bump2 sy dh nk msuk 27 weeks time tu n now 29 weeks.. heheh

9mo trước

semoga dipermudahkan urusan awak bersalin, Aamiin

Doakan saya jugak sis,skrg tgh diet atas saranan doktor,sy berat 98 masa Akhi desember br ni,skrg dh 94..hrp ada khabar gembira bulan ni😭 Saya pcos fighter & ttc dah 5 tahun

8mo trước

tq sis .x stress..diet santai2 ja ni..🥰