Pinjam mata

Ni upt yang 12/9/2022 3 upt tu ada second line tp samar2 sgt Kat kamera xberapa nampak Tp kalau tgk live mmg nmpk smar2 Ibu2 @ bakal ibu2 pun boleh nmpk tak? Fyi: expected period saya 14/9/2022 ni Hari ni 12 dpo dan cd 28 #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Pinjam mata
6 Các câu trả lời

ada tu... beli upt clear blue yg digital tu sis.. 4hri sbelum due period pun dah boleh detect.. sy 2hri sblum period hritu pkai tu kluar tulis pregnant 1-2 n means dah 3 4 minggu mcm tu..

2y trước

tq sis..dah ada beli clear blue y plus..tp blm guna lg...tggu lps misperiod kot..syg nak guna 🤣

Sy nmpak jgk. Sy pun tgh hadap mcmni tp samar nga da nmpak skit yg last week sy cek upt. This week pun samar tp lg nmpk even samar2.. hrp ada rezeki jgk no 2 2023🤭

2y trước

semoga diberi rezeki awak...nebes la tggu smggu tu 🤣

sye nampk sis ' inshaa allah nanti tunggu seminggu lgi try buat okey .

2y trước

tq sis 🥰

Nampak sis. Tapi nak lagi sure maybe tunggu lagi seminggu

2y trước

tq sis..harap ada rezeki kali ni lps 2 tahun mencuba..🤭

nk tnye jgak nmpk bape line ye 1line atau 2line..

2y trước

nampak mcm 2 line..tp 1 tu kabur sgt

samar lgi sis.. tggu smnggu

2y trước

tq sis..mkna nya xperasab sorg2 la... harap2 ada rezeki kli ni..aamiin...