Scan awal kehamilan

Assalamualaikum ibu2 saya check upt 1/5 double line, 9/5 scan masih tak nmpk apa2 normal ke? setiap hari sy cek upt mmg mkin pekat. anak first dulu lepas seminggu check upt dh nmpk kantung. ni ank second 🥺 tak nmpk lg. sy risau sgt2 mcm2 sy terpikir 🥺😭

3 Các câu trả lời

normal sis. pengalaman saya masa anak 1st. upt naik 2line tp g scan kosong. repeat scan lepas 2 mnggu still kosong. doktor refer hosp sbb takut kandungan luar rahim. tp scan kat hosp ikot bawah nampak, cuma baru 5w. skrg pregnant kedua, upt 2line pekat tp scan kosong dan rahim xtebal. doktor suruh repeat lepas sebulan, baru nampak da 9w.

2y trước

Alhamdulillah harap2 saya pun begitu. semoga sihat2 semuanya 🥺

sis pikir positif je, kalau dalam week 6 sis tak nmpak kntung jugak,dorg akan rujuk pakar, pakar akan scan dri bawah. Selalu scan dri bawah nmpak je. Insyallah.

2y trước

Insyallah dipermudahkan ya sis

Tak perlu fikir bukan2, proses psnyawaan xsemestinya ikut tarikh period. Nanti repeat semula scan ya. InshaAllah ada tu.

2y trước

aamiin aamiinn ya rabb. terima kasih sis. sy cuba 🥺 harap2 sihat2 semuanya 🥺🥺