ruam

Ni ruam ke? or what? mcm bintik2 kecik? nak guna apa ye?.tgh try ltk susu bdn ?

ruam
17 Các câu trả lời

ni ruam susu..bila susu kena pada kulit baby jd elak kan kena pada bahagian muka,nt hilang sndri tu..that normal 😊 mcm baby sya mula2 kena panik gila xtau nk buat mcm mna lama2 nt hilang sndri..

Tiap kli bf, lap dgn kain lembap. Then, the next bf make sure kalo nak pkai kain yg sama, bilas kain tu then lap mcm biasa. Its normal susu bdn ni pns

5y trước

Most wlcm hehe

Tu ruam susu sis,normal kalau baby susu badan .nnti lama2 hilang sndri tk pn try letak losyen baby tp sikit jela jgn banyk2 tkt tk sesuai plak dgn kulit dia

5y trước

tq guideing🙂

Baby sy pun ada.. Bila cuaca panas dia tidur kena peluh nti mcm ni la muka dia..tambah lg dgn air liur dia.. Jgn ltk susu nanti lg byk.. Bgs lap dgn air ja

5y trước

ohw ok. x letak dah.. maybe air liur bnyk meleleh 😁. tq

Rasanya ruam susu tuu Ank saya jadi jgk Klu menyusu pastikan susu kita x mercik Klu x jdi mcm tu Saya lap dgn air suam Nty hilang

ruam susu tu...rsnya x de ape cuma klu lepas menyusu tu lap bg bersih je.... bby mmg cm tu...

sama mcm ank sya.. ruam di dagu dn pipi.. sya sapu cream beli di farmasi

anak penah kena dulu tp biar kan aje lama2 hilang sendiri

Jgn letak susu badan. Takut nnti teruk sbb mcm ruam susu

Yg ni "jerawat baby"... boleh hilang sndri ni.. 😅 Jgn risau

5y trước

Betul tu mommy shazelle..mmg panggil "jerawat bb"..my Lyon also has it..nti bnde tu hilang sndri..👍