Ni kulat susu ke ape ya ? And mcm mane nak hilangkan . Tnye farmasi , farmasi ckap takut ade alrgic

Ni kulat susu ke ape ya ? And mcm mne nak hilangkan ? #firstmom #ingintahu #firstbaby

Ni kulat susu ke ape ya ? And mcm mane nak hilangkan . Tnye farmasi , farmasi ckap takut ade alrgic
1 Trả lời

Kalau boleh lps baby menyusu lap dgn air suam. Kena rajin lap, and try sapu ubat. Kalau tak hilang jugak better g jumpa doc check.