Tukar susu formula

hi nak tanya, baby 1 bulan baru start campur bf + susu formula. tapi lepas 3 hari baru baby berak. najis tak keras tapi baby kembung perut hari2 mcm nak berak. Tu tanda tak serasi dgn susu ke? #firstmom 🥲

2 Các câu trả lời

selagi berak tak keras okay ja kudd. baby 0-3m mmg Akan Sering meneran mcm nk berak sis. org ckp meneran daging . Kalo psl kembung Tu kena urut ILU selepas Mandy n sbelum tdo insyaAllah xda kembung Dan selalu kentut

klau lebih 3 hari tak berak tu tak normal dah tu kata nurse la...kena bawa cek kat klinik