RISAUNYA...

Ni kandungan kedua sy. Dah nak masuk 37minggu pun. Rabu ni kena rujuk pakar sebab baby kecik. Minggu lepas scan baru 1.9kg. Hospital pakar dengan rumah sy jauh la jugak, dalam 3 jam perjalanan. Rumah mertua pun sejam jugak. Anak pertama saya terpaksa tinggal dengan mak ayah di kampung. Tak pernah berenggan dengan anak. Rasa sayu nya hati nak tinggal dia. Hati berat mengatakan Rabu ni kena terus admit. Anak pertama dulu situasi kandungan macam ni jugak. Tapi di Serdang. Sekarang di Johor. Hati sayu nak tinggal anak. Boleh ke dia tidur dengan atuk nenek? Sejak mula mengandung memang dah biasakan dia dengan atuk nenek, cuma tak pernah lagi tinggal dia. Tak sangka dah hujung2 mengandung ni dapat tau kena refer pakar. Berapa lama agaknya kena tahan dekat wad nanti. Dengan GDM lagi masa mengandung anak kedua ni. HB tolonglah jangan low. Tiba² macam serabut pulak rasa.

2 Các câu trả lời

Allahu semoga allah permudahkan urusan sis. Baby kecik dapat detect dari 37 week ke? Sebelum 37 week sis ade buat scan tak?

semoga baik2 saja