Minum gula

ni kali kedua minum gulaa.. awal² haritu dia larutkan smua.. tadi minum ada ketul² pulak.. smpai 3x telan , nak nagis la tahan muntah ?Knpa lah takdak flavor angur macam mak ai minum dulu ..

1 Trả lời

😭😭 xdpt nak bygkan telan berketul2 tu. Sy dlu nasib ada flavor..huhu

5y trước

tulaa.. dh nak kali ke2 telan ckp kat nurse.. dah habih dh ni tingal ketul ngan air sikit.. dia kata klau awak tak habiskan air ni sy nak bancuh lagi.. 😰 terpaksaa ku telan sambil bederai air mata 😂