37 minggu cecair putih keluar

ni bukan gambar saya , tapi contoh . saya keluar cecair macamni . tanda ke ? atau keputihan ? maaf bertanya sekadar ingin tahu

37 minggu cecair putih keluar
1 Trả lời

kalau meleleh tanpa henti itu air ketuban. pakai pad. pantau kalau pad lembab dn tak berbau terus g hospital

11mo trước

rasa nya keputihan. air ketuban kalau leaking mmg awak tak kan rasa sakit dear. dn mostly mommy xperasan pon kalau air ketuban leaking. kalau air ketuban pecah ada bunyi. incase awak was2 boleh je pergi check dkt private clinic