Dari pagi smpi skrng mlm x rasa baby bergerak, usia kndungn dah 30 weeks risau sangt la 🥺🥺

Ni baby first🥺

5 Các câu trả lời

Awak ni ek. Dah tahu bby tak gerak tu bergegas lah pergi Hospital. Kalau risau bukan pegi update statussss. Asal eh ade ibu mcmni. Macam tak boleh nak fikir. Bukan ke Kk ada bgthu kalau baby tak gerak ke ape boleh refer hospital. Eyy aku emo betul org mcmni.

3y trước

Kalau rasa syg bby , segera lah bertindak. Tak perlu tu tunggu pendapat org. Haihh

dah cube mnum n mkn manis..air sejuk.dh cube tekan siket kt perut..sy kalau bb kurang gerak sy kacau mcm tu..kiraan awk x ckup 10 dari pg smpai mlm..awk perlu ke hospital

3y trước

myb sbb coffee tu ade caffeine..klau blh elakkan..klu awk msh rse blm ade gerakkan blh g klnk check keadaan bb

Awk kna pergi hospital klu x rasa langsung..

camne dgn bb awk dh ok

camne bb awk dh ok ke