18 weeks tak rasa baby kick lagi

Nak tanya la normal ke sy dah 18 weeks tapi masih belum rasa pergerakan bayi/ baby kick 🥺 excited nak rasa 🥺❤️

5 Các câu trả lời

normal org kata perut tebal 😂 ibu2 boleh dapatkan sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

Mybe baby ada rasa tapi tak perasan tu kicking atau apa sebab saya pun baby start kicking masa 14 week tapi saya taktahu tu kick baby hihi

kita dah nak masuk 20w pun tak rasa lagi baby kick. mungkin sebab perut tebal sangat kot😂😂tp scan baby active je hehe

Normal inshaAllah based on my reading. My baby first kick was on the week 20.

normal tu.. sy baru je rsa sikit2 pergerakan.. baru masuk 20 weeks