35w2day asyik perut mengeras jer

Ni ape ye tanda2 bersalin ke???

35w2day asyik perut mengeras jer
1 Trả lời

Time sya 35week ada ketulan keputihan mcam ni, dia pun berlendir, + asyik mengeras, 35week tu jgalh sya bersalin, Wlau tkda tanda² trun, better gi check ke hospital, sya dlu pun mcam ni, hntar ke hospital trus kena msuk ward, ingat kn msa tu blik nsib dh standby bwa brang..

3y trước

Better gi check sis, klau mengeras tu kerap sngat, klau perut kerap mengeras stiap sejam 4,5 kli, better gi check, demi kesihatan kandungan sis