Period Or Pregnant?

Kenapa 2 3 hari ni asyik terasa nyilu ka perut sebelah kiri ye.. Asyik nk tido jer.. Pening kdg2..dh mkn mual.. Asyik nk mkn jer.. Carving pun lain jerr.. Period blm missed.. Suppose to ahad ni period klau ikut tracker.. Tanda2 ke tu?

5 Các câu trả lời

Same with me sis. But my period due should be on 13 July. I have 9 days left before the due. But since this week jerawat dah naik, slightly cramping, slightly headache and baru hari ni gak breast sebelah kiri macam rasa sakit. I'm not sure is it hurt/ sharp pain or my mammary gland yg bengkak. It feels more especially time baring. 😣 I don't know what exactly happen to me. Is it my pms or pregnant or something else 😣😣

5y trước

Ya.. Mine actually x teratur.. Maybe juga hormone kan.. But hoping for good news 🙏🤞

Kadang kadang hormon kita je... Nk period pun macam2 rasa macam tanda2 pregnant. Sis jgn berharap sgt takut nti rasa down... Jgn stress2 ye... Sy pun tiap bulan dekat2 nk dekat tarikh period dh excited tgu dpt good news tp belum ada rezeki lg... Sy doakan sis murah rezeki dapat baby...

5y trước

Yela sis.. I pray for u too sis.. ☹️🙏

.. do PT sis.. sya dlu rasa perut mcm kembung je.. nyilu pon ade.. tp saya xfikir saya preggy.. last2 prgi kk , i found out sya preggy plk..

5y trước

Yalah sis.. Doakn saya dpt berita baik sis 🙏

Rasanya mmg biasa tu cramp sebelum period. Cuba test UPT kalau period lambat 7 hari. Try waktu pagi

5y trước

Saya period jrg cramp perut sis.. Pingang & breast jer skit.. Yalah sis.. Tgu smpai lusa..

try cek upt. sbb sy pon sama cm sis dlu. tp jgn berharap sgt ye

5y trước

Ye sis 🙏