Preparation makanan pertama baby

Next month twin sye dah 6 bulan. So nak tanya apa ye barang yang nak kena prepare. Perlu ke high chair, food processor tu? Sbb sye ada baca baby food processor tak beli pun takper sbb diorg akan makan yg blend tu kejap je. On tight budget so kalau boleh nak tau pendapat yg lagi berpengalaman mana yg betul2 perlu. #firsttimemom #adviceplease

1 Trả lời

For me it depends on your lifestyle routine. Ni yang penting bagi saya - Food processor - Baby chair - Utensils/Cutleries - Pinggan/mangkuk/sippy cup Saya still guna food processor walaupun anak saya dah 2y++

5mo trước

noted. thank you sis sekalian 🥰