Pergerakan Baby

Next appointment sy 21/08. Waktu tu sy akn masuk masuk 30minggu 1hari. Bukan ke baca pergerakan baby start pd 28minggu. Adakah sy da kira lambat? Sbb doc tkde inform pape. Sy risau..😰Btw,sy buat checkup hosp swasta. Tak sama ke procedure swasta dan kk. First child. Hmm

1 Trả lời

Klau tnya sy yg checkup di kk, lambat jugak tu sbb sy mula fkc pn masa 28 minggu. Mungkin ada mommies lain yg pernah checkup di klinik swasta atau mungkin pernah mula fkc masa 30 minggu, boleh share pendapat. 😊