38week , counting days .. due 23/5/23

Nervous 😬

7 Các câu trả lời

Haiii, due date kita sama 🙆🏻‍♀️ tapi sy kena serah diri 22/5 sebab GDM DC.. selalu pujuk baby keluar sebelum kena serah diri 🤭 dah ada apa2 tanda tak? semoga dipermudah segala urusan bersalin utk sy & mommy2 semua 🤲🏻 aamiin aamiin aamiin...

sy due 24/5 beza sehari. heheheh tp still xde tanda2 juga. sekadar baby mengeras mcm biasa, and ngilu2 sikit2 je. doa baby kluar sblum due. semoga dpermudahkan urusan kita n baby ya

Wah samalah due date kita berdebar je tunggu masa ni semoga mummy semua selamat melahirkan ye

Due kita sama. Tapi saya kena induce 16/5 nanti 😁

1y trước

In shaa Allah aminnn terima kasih banyak awak. Semoga sesiapa yang baca ni, juga dipermudahkan urusan bersalin. Lancar semuanya dari A-Z. 🙂❤️

due kita sama . nnti dh bersalin update ye

due kita sama . moga dipermudahkan 🤲

Due kita sama.