Alhamdulillah selamat bersalin secara czer pada 23/3/2023 (baby breech)

Kalau ikut due date 2/4/2023. Semoga dipermudahkan semua mommies yang tengah counting days 🫰🏻

10 Các câu trả lời

tahniah.. semoga baby dan mummy nye sehat.. sy due 4.4 baby breech jgk aritu.. tp sy pilih utk ecv.. alhamdulillah berjaya. cume kena follow up checkup balik nanti tkot berpusing balik..

congratulations due 4hb4 sya dh 38week 5day tpi blm ada tnda2 lg last minggu depan klu blm ada jgk paksa serah diri doa kan sya ya smga slmt bersalin dn ibu2 yg lain jgk amin🥰😍

Tahniah!! selamat berpantang. saya pun kena admit awal utk bersalin di sbbkan gdm. 4/4/23 kena ke hospital. sepatutnya due bersalin 19/4.

alhamdulillah. tahniah puan.. saya due date 8/4... tapi da start sakit2.. baby pulak kerap mengeras

Alhamdulillah tahniah! Baby breech mksdnya ap ya? Btw sama tarikh due kita 🥹 saya masih menunggu tanda

1y trước

Sis puasa tak? Saya dah dua hari boleh puasa. Harini macam da x larat pula

comel betul tarikh baby keluar.. alhamdulillah selamat brpantang utk ibu...

congrts dan selamat berpantang mom..

songsang atau melintang kot

alhamdhulillah

Syukur