Assalamulaikum

#Nanya ..mummy klau baby sudah berumur8 bulan Hbis toe kurang mkan atau tak mkn lasung itu berbahaya kah untuk kesihatan baby dia hanya meyusu botol sja rasa risau lh deangan anak sya lasung x mkan

1 Trả lời

Waalaikumussalam. Anak tgh fasa nk tumbuh gigi ke? Anak saya keadaan mcm tu masa nak tumbuh gigi. Saya still bagi makan. Cuba bagi makan sayur rebus, buah (bg siang shj tkt malam perut tk tahan), mee ke. Tk pun biskut baby at least Moga bermanfaat. #TAPactiveusers #TAPSupermoms