berpantang

nampaknya xde rejki...8wk 5d gugur..ni kali ke2...alhamdulillah x perlu DnC..kuar sendiri ptg smlm

14 Các câu trả lời

Sama la kita.pagi ni pergi hospital sbb bleeding.doc scan tgk fetal heart da takde.kalau ikutkan saya da 11w.tp kandungan gugur 8w.sekarang ni tunggu janin keluar sendiri.kalau tak keluar,kene pegi hospital buat d&c

5y trước

ya btul

Takziah sis..semoga Allah gantikan yang lebih baik.. Sis maaf nak bertanya sis.. berapa lama ambil masa untuk janin yg gugur keluar sendiri.. Saya pun gugur tapi janin belum jatuh keluar lagi...

5y trước

p la spital....takot kguguran senyap terjadi...bleeding n no heartbeat tu tanda kguguran. ..lbih2 lagi kalu kantung x develop...traikh kiraan hrai pertma haid tak tely ngan tarikh bila u scan..

Cari bidan kampung yg benar2 otai. Mrk tahu cara utk kuatkan otot rahim. Otot rahim yg lemah adalah penyebab keguguran. Ingat, hanya bidan kampung yg otai saja yg mahir

5y trước

ya duk tengah cari bidan ni...sy duk sintok uum..kawan ada kata area anak bukit ada bidan..

Allah..saba ya sis..saya sama ngan sis 8w 5d..doa an bby sy shat..moge ad rezeki lg..sis lasak sgt ke smpai jd cm tu

Takziah kk..Moga ALLAH gantikan dengan yang lebih baik atas ketabahan akak melalui ujian ni..stay strong♡

Takziah sis.. rehatkan diri. In sha allah next time ad rezeki lagi. Doa yg baik baik😊

Takziah sis..sy doakn sis diberi rezki lg..insyaallah..bykkn rest ye...

5y trước

aamiin.moga Allah kabulkan doa awk tu..t.k

Keep strong yer sis...insya Allah, semoga dimurahkan rezeki...

Sabar ye sis 😢😢 insyallah ada yg terbaik akan mnyusul

5y trước

insya Allah..ada rezekinlain Allah nk ganti

Bnyk bersabar sis,in Shaa Allah ade rezeki lg lepas ni