Positive ke?

Nampak macam ade line.. lagi 3 hari nak period. Saja je test pagi tadi..

Positive ke?
7 Các câu trả lời

saya guna upt ni sis, tpi sya test dah lewat 40 hari😬😬. sebb saya haid tak teratur. tetiba test, naik 2 line. Alhamdulillah. hari ni bru lepas scan, dah 8 week 3 day.

2y trước

ya.sis yg sya guna ni, sya beli kat Lazada ja. 😬😬😬 brand murah ja.

Serik dah mama prefect ni hahahah boleh buang dlm tong sampah dah rasanya. Menyesal beli sampai 30 haritu adey

Try upt jenama farmasi pulak. Upt ni selalu scam

2y trước

Tula 😂 maklum la 1st time beli upt. Kt shopee pulak tu. Benda dah beli pakai jelah sampai hbis. Ade lagi baki 1 tu.. 😂

xlh cye sis Sya byk kli kena scam

Mase ni dpo brape sis

try upt lain

ni upt jenama apa

2y trước

Baikk tq 😇