Growth scan 14 minggu

Nakk tanya, untuk growth scan selalu kalau 14 minggu dah boleh buat ke? Atau lebih baik buat pada minggu2 akan datang lgi? Kalau 14minggu boleh cek apa je semasa growth scan? Minta pendapat semua ye.

2 Các câu trả lời

growth scan ni bila² je boleh buat utk tgk keadaan dan perkembangan semasa baby. NT scan boleh buat masa 11w-13w. detail scan 18w-24w