Baby growth

Hi semua,saya telah pergi buat baby scan hari ni.. kalau ikut minggu,29 weeks tapi doctor cakap baby growth macam 31 weeks.. Ada tak yg pernah dapat macam ni.. Ada apa2 kesan tak kalau baby growth lain dr minggu mengandung?

2 Các câu trả lời

So far yang saya tahu, tak ada apa. Just baby besar je. Unless memang Dr ada bagitau yang ada masalah. Kalau tak cakap apa², insya Allah tak perlu risau.

Sy pun sama. Baby besar sikit lebih kurg seminggu dari weeks dia. Dr kata lebih seminggu dua ok lagi, jgn besar sgt.