Kenaikan berat badan

Nak tye...normal ke pregnant 7 bulan tapi berat badan naik 7-8kg dah... Pengalaman korang2 mcm mane ye? Boleh share...

27 Các câu trả lời

sy pon Naik 7-8 kg..haha dok suruh diet smpi jumpa pkai.. bhaya klu btmbh berat

sy naik 100 g,pastu trn 100 g....mgkin sbb gdm mkn control tlsan asyik merah je

Sy naik dkt 10 kg smpai 7 bulan. Lepas tu sangkut minum air gula 😅😅😅

saya naik 24 kg. before pregnant 54 kg now 38 weeks berat 78 kg. 😬

sy dah 26w stakat ni naik 7kg dah .. nurse tak kata apa . okey la kot 😅

Sy berat bukak buku 52 last cek 64🤭🤭..lepas bersalin turun 45😅

saya pun naik sis 😂 walaupun dh diet tak makan malam. Doct kata kembang air

4y trước

Kembng air ..mksdnya apa

Sama la xpenah2 jejak 70 keatas masa pregnant ni bkn main naik

Sye masa 10 minggu buka buku 61kg.. Skrg dh 32 minggu 69kg..

Mula2 pregnant naik trn je sekali 6bulan naik terus 8kg....