if posibility mengandung..Bahaya x ?

nak tya. sya lewat perriod baru 2 hari. means period sepatutnya jatuh 17/11 (ahad). Dan dah 2 minggu sebelum nih mmg rasa pening2 n asyik nk tido jeee. so sya ada possibility mengandung ke? n harini saya ganti puasa. spa2 boleh bg pndgn x?

2 Các câu trả lời

Nak pasti lg buat la upt sis. Kalau dari pening2 muntah2 loya2 tu tak menjamin kita pregnant. Ada org yg ada alahan, ada yg tak. Tak semua preggy mun ada morning sickness

5y trước

Okayh baikk thanks sis response. 😀.. Ingt nk tggu lagi 2 minggu(klu xperiod jgk) baqu buat upt

kemungkinan nak lagi sahih better cek upt

5y trước

Okayh insyaAllah baikk.. Terima kasih response. 😊