RUAM PANAS @ RUAM SUSU?

Nak tya kalau mcm ni ruam panas or susu ye? Risau pulak sbb sebelum ni sikit je kat pipi anak. Ni merebak sampai ke tepi telinga T_T. Camana nk redakan ye? Ada suggetion ubat tak? Doc ckp normal utk baby.huu#1stimemom

RUAM PANAS @ RUAM SUSU?
2 Các câu trả lời

mcm ruam susu ni . dulu ank sy kne ruam susu sy buh krim herbal blend, menjadi . tapi slalu tgk org share, klau ruam ni just kne rajin bersihkan guna air suam, lama² nnti ok

Lepas menyusu lap muka bby dgn tuala yang dibasahkan, then sapu vaseline..insha allah ok dan pp bby akn gebu.