doctor tak ikut due period saya

Nak tya ada tak yg sama kes dgn saya,saya last period 13/6/2019 klu ikut due spttnya 20/3/2020 , tp doctor tak ikut due period saya, dia bg due besalin 2/4/2020 , skrg ni saya pening nak ikut yg mana satu, klu 20/3/2020 skrg saya dah 38w, tp klu ikut yg doc bg 2/4/2020 kandungan saya bru 36w, saya tkt baby over due dlm perut..10hb ni saya d suruh jmpa pakar..

1 Trả lời

Due yg doc bagi tu ikut dlm scan ke ?

5y trước

Sy rasa doc ikut due date yg scan sbb sy punya pun jauh beza kalau ikut last period sy. Ovulation sy mungkin lambat, so kandungan pun lambat jadi. So doc ikut due date masa scan.